Self Casa Siyah Pantolon ve Etek Fermuarı 18 cm
Ürün Açıklaması
Self Casa 18 cm pantolon ve etek fermuarı, yeni giysi dikimlerinde ve mevcut giysilerin fermuarını yenileme çalışmalarında kullanılabilir. Ambalajda “Zip for Casual Trousers & Skirts” ifadesi ve 18 cm / 7 inch ölçüsü yer alır.
Koyu renk şeridi ve metal görünümlü dişleriyle sunulan ürün, uygun ölçüde fermuar açıklığı bulunan pantolon ve eteklere dikilerek uygulanır. Sipariş öncesinde giysinin ihtiyaç duyduğu uzunluğu, rengi ve fermuar tipini kontrol ediniz.
Ürün Özellikleri
18 cm uzunluk
Ambalajda belirtilen fermuar ölçüsü 18 cm'dir. Giysinizin fermuar açıklığını ölçerek seçim yapınız; ambalaj ve kumaş şeridin toplam dış uzunluğu ile fermuarın çalışma uzunluğu farklı olabilir.
Pantolon ve etek kullanımı
Ürünün ambalajı günlük pantolonlar ve etekler için kullanımını belirtir. Uygun kumaş ve dikim tekniğiyle giysinin kapama alanına yerleştirilir.
Siyah şerit
Ürün koyu siyah renkli şerit ve açık renk metal görünümlü dişlerle sunulur. Ekran ve ışık koşulları nedeniyle renk görünümünde küçük farklılıklar oluşabilir.
Ambalaj bilgileri
Arka ambalajda %100 polyester bileşim bilgisi ve Almanya üretimi bilgisi yer alır. Polyester bilgisi tekstil bileşimine ilişkindir; metal parçaların alaşımı belirtilmemiştir.
Teknik Özellikler
| Marka |
Self Casa |
| Tür |
Pantolon ve etek fermuarı |
| Ölçü |
18 cm / 7 inch |
| Renk |
Siyah |
| Ambalaj bileşim bilgisi |
%100 polyester |
| Üretici kodu |
C620018 |
| Üretim yeri |
Almanya |
| Satış birimi |
1 adet fermuar |
Kullanım Alanları
- Pantolon dikimi
- Etek dikimi
- Pantolon fermuarı yenileme
- Etek fermuarı yenileme
- Uygun giysilerde fermuar kapaması hazırlama
- Terzi tadilat çalışmaları
- Evde giysi onarım projeleri
- Pantolon ve etek dikim uygulamaları
Avantajları
✓ 18 cm ölçü
✓ Pantolon ve etek kullanımına yönelik ambalaj tanımı
✓ Koyu renkli şerit
✓ Tek adet ambalajlı ürün
✓ Yeni dikim ve fermuar yenileme çalışmalarına uygun seçim
Neden Self Casa Pantolon ve Etek Fermuarı?
18 cm fermuar gerektiren pantolon veya etek çalışmaları için değerlendirilebilir. Dikim öncesinde fermuarı kapatıp açarak çalışmasını kontrol ediniz ve kumaşa uygun iğne ile iplik kullanınız. Görsellerdeki pantolon, etek ve uygulama çizimleri kullanım örnekleridir; giysi, iplik ve diğer yardımcı malzemeler pakete dahil değildir.